HET TEAM

 

Ynke van Zuidam

Klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze werkt vanuit een persoonsgerichte grondhouding. In haar praktijk biedt zij therapie bij diverse klachten als stemmings- en angstklachten, trauma, lichamelijke en geestelijke spanningsklachten of stagnatie in persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt zowel met individuen als met groepen. Empathie, echtheid, acceptatie en confrontatie zijn hierbij kernbegrippen.

Voor meer informatie www.praktijkvanzuidam.nl

Annemarijke Ypma-de Vries

Gezondheidszorgpsycholoog voor volwassenen in de BasisGGZ en gespecialiseerd op het gebied van trauma-verwerking en angststoornissen. 

Voor meer informatie  www.ypmadevries.nl

José Barendsen

Gezondheidszorgpsycholoog voor volwassenen en kinderen. Zij werkt in de Basis GGZ vanuit de oplossingsgerichte therapie waarbij de focus op de kansen van mensen ligt. Zij werkt in kortdurende behandelingen met uiteenlopende klachten als angst, depressies en trauma, maar biedt ook hulp bij ADHD en ASS. Zij werkt vanuit de cognitieve gedragstherapie en EMDR therapie.

Voor meer informatie www.psychologenpraktijkkansrijk.nl

Mincka van Houten

Gezondheidszorgpsycholoog, orthopedagoog en coach met al meer dan twintig jaar ervaring in de GGZ. Ze werkt voornamelijk met relaties, opvoedingsvragen en familiesystemen. Ze wil graag degenen ondersteunen die zo hard aan het werk zijn (geweest) in het belang van ons allemaal.

Voor meer informatie  www.systemischmensenwerk.nl.

Josefien van Kalmthout

Gezondheidszorgpsycholoog, orthopedagoog en dertig werkaam in de eigen praktijk. Ze werkt in de Basis GGZ en de Specialistische GGZ en wil graag een luisterend oor zijn voor zorgverleners die daar behoefte aan hebben.

Voor meer informatie www.josefienvankalmthout.nl

Iris Kleine Schaars

Gezondheidszorgpsycholoog wonende in Arnhem en fan van wandelen, reizen en muziek.

Ze vindt het belangrijk te streven naar verbinding, zowel in haar werk maar ook als vriendin, zus en collega. 

In gesprekken werkt ze veel lichaamsgericht, middels focussen op emoties en gebruik van mindfulness. "Ik denk dat ik kan helpen om een luisterend oor te bieden en samen stil te staan bij ingewikkelde en wellicht pijnlijke gevoelens."

Ianthe Leeuw-Tjiong

Psychotherapeut en systeemtherapeut, maar vooral een warm mens dat graag een bescheiden steentje bij wil dragen, opdat de zorgverleners, maar ook hun partners deze moeilijke, uitputtende tijden vol kunnen houden.

Voor meer informatie http://www.spelpsychologenputten.nl